Rasmus Overgaard

Multimediedesignerstuderende søger praktikplads!


Grafisk Designer /// Videomager

Om Mig


Jeg søger praktikplads fra Jan. 2018 - Maj 2018.

Kunne det være jer der mangler sådan en?

Mit navn er Rasmus Overgaard Pedersen (f. 1992), og jeg er her for at finde på!

Jeg er en kreativ sjæl, som til dagligt studerer Multimediedesign på Erhvervsakademiet Lillebælt i Odense. Som person er jeg god til at komme med mange idéer, som kan bruges i det givne projekt. Jeg elsker at lege med forestillinger, og have det sjovt med det. Selvom jeg bedst finder på når jeg griner, tager jeg mine opgaver seriøst, og har svært ved at efterlade en opgave ufuldendt. Jeg er perfektionist og loyal til værket.

På studiet er jeg især glad for de visuelle opgaver, der hører med projekterne. Jeg har sans for godt design og er god til at sætte billeder op. Jeg har også en stor interesse for at lave film, fra start til slut, hvor slutresultatet betyder meget for mig. Efterhånden er jeg også blevet en ferm musikproducer, der holder af at komponere og indspille musik.
Jeg er en humoristisk, venlig person, som fungerer godt med de fleste mennesker. Jeg kan både arbejde i grupper, såvel som alene.

Grafik


Video


Dette er en kampagnevideo produceret i anledning af kommunalvalget 2017. Den viste sig at blive en stor succes, da den blev vist i TV-2 udsendelsen Natholdet.

I et studieprojekt skulle vi skabe en visuel identitet til bandet Summit. Mit bidrag var bl.a. denne video, som jeg både har filmet, klippet og lagt effekter på. Summit’s musikstil er svær at sætte i bås, men jeg valgte at gå efter 60/70’er hjemmevideostilen, da de bl.a. er inspireret af bands fra denne tid. Jeg lagde også vægt på, at time rytmen af musikken til klipningerne.

Kontakt Mig


Hvis dette har vakt jeres interesse, synes jeg bestemt at i skal kontakte mig. Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Tlf.: +45 24 66 57 27

Email: r.overgaard125@gmail.com

Sociale medier: