Plakat om Mig Selv

I dag skulle vi lave en plakat om os selv. Kravende var at vores navn og et ordsprog, der fortalte noget om hvem vi er som personer, skulle indgå. Foruden det skulle vi følge designreglerne fra bogen Graphic Design Solutions.

Jeg er svært glad for musik, så selvfølgelig er min plakat baseret på det.

One man's noise is another man's music.
One man’s noise is another man’s music.

I centrum af det hele er billedet af en Fender Jazzmaster, som er min favorit guitar über alles. Jeg har blandet billedet med en baggrund af teksturen fra krøllet papir, for at opnå en old school og rå fornemmelse.

Ordsproget er baseret på et citat fra en af mine ynglings filminstruktører, Tim Burton, som engang sagde: “One person’s craziness is another person’s reality.” . Det omskrev jeg til: “One man’s noise is another man’s music.”
Via Google fandt jeg dog hurtigt ud af, at jeg ikke var den første der havde formuleret det på den måde. (ØV-BØV!).

Alt i alt synes jeg, at jeg slap fint afsted med det.

Forfatter: Rasmus Overgaard

Multimediedesigner / Musiker

En mening om “Plakat om Mig Selv”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *