Moving Art Project / Andy Warhol

The Moving Art Project gik ud på at animere et kendt maleri. I mit tilfælde valgte jeg så, hovedsageligt, at animere Andy Warhols ”Soup Can”.

Andy Warhol var en kunstner der var en af de innovative hoveder i 60’erne, der bl.a. var med til at popularisere kunstformen ”Pop-art”. ”Suppe dåsen” er et godt eksempel på pop-art, da den har det meget særprægede tegneserieudseende.

soup-can-story-board
Mit story board. Serious drawing skills.

 

Jeg valgte dette billede da jeg godt kan lide stilen og især Warhols arbejde. Det kan diskuteres hvad han præcist mente med billedet, men jeg tror personligt at det handlede om at give hverdagsobjekter en form for stjernestatus – som var det almindelige noget unikt. Ironisk nok er dét det, der foregår nu i fjernsynet, men det skal vi ikke ind på her.

Hvis jeg skal knytte en historie/mening til min animation, må det være at vise kontrasten i mellem det mondæne og det overraskende. Om ikke andet, en hyldest til Andy Warhol.

“Art is what you can get away with.”

Min animation kan ses her:

720p (Høj opløsning)
480p (Lavere opløsning, virker til de fleste computere)

Forfatter: Rasmus Overgaard

Multimediedesigner / Musiker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *