Arbejde Med Mood boards

“A mood board is a type of collage consisting of images, text, and samples of objects in a composition. It can be based upon a set topic or can be any material chosen at random. A mood board can be used to give a general idea of a topic that you were given, or can be used to show how different something is from the modern day. They may be physical or digital, and can be “extremely effective” presentation tools.” – Wikipedia

…Og det skulle vi tilfældigvis lave i dag. Vi skulle lave to forskellige mood boards der skal bruges til, at udarbejde et internetdesign til Erhvervsakademiet Lillebælt. Jeg gik med to forskellige stilarter. Èn der sælger det professionelle element af skolen, og én der sælger det sociale. Næste skridt er at lave en style tile.

Making your future bright.
Making your future bright.
Social Learning
Social Learning

Forfatter: Rasmus Overgaard

Multimediedesigner / Musiker

En mening om “Arbejde Med Mood boards”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *